Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Κρίση κορυφής στο ΤΧΣ έφερε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σενάρια παραίτησης της διευθύνουσας συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασίας Σακελαρίου - Κατατέθηκαν τέσσερις προσφορές για το ΤΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα όρια της παραίτησης φέρεται να βρίσκεται η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελαρίου. Κατά τις ίδιες πηγές, αιτία της ρήξης είναι η διαφωνία της με τις διαδικασίες του συμβουλίου για μία σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων και η διαγωνιστική διαδικασία για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Κατά τις ίδιες πηγές, η κατάσταση είναι ρευστή και η κα Σακελαρίου φέρεται να είναι σε οριακό σημείο για να υποβάλει την παραίτησή της. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί, ενώ η ίδια έχει αποφύγει οποιαδήποτε επικοινωνία με την Τύπο.

Τέσσερις προσφορές έχουν υποβληθεί σύμφωνα με πληροφορίες, από Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του συμβουλίου του ΤΧΣ, το οποίο πρόκειται και να αποφασίσει. Κατά πληροφορίες, ορισμένες από τις τράπεζες έχουν καταθέσει προτάσεις με μετρητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...