Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΙΝΟΙΛ: Πετρέλαιο θέρμανσης με 6 άτοκες δόσεις

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους καταναλωτές, απαντάει με πράξεις και παρέχει την δυνατότητα στους πελάτες της να εξοφλούν σε 6 άτοκες δόσεις το πετρέλαιο θέρμανσης που προμηθεύονται, εφόσον πληρώνουν με πιστωτική κάρτα.

Αναλυτικότερα, οι καταναλωτές εντός Αττικής που επιλέγουν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης απ’ ευθείας από την ΕΛΙΝΟΙΛ και καλούν στο 210 6241600 ή το 801 11 802 11 για την παραγγελία τους, έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν σε 6 άτοκες δόσεις*.

Παράλληλα, η ΕΛΙΝΟΙΛ αποδεικνύει στην πράξη και την ξεχωριστή της ευαισθησία σε θέματα προστασίας του καταναλωτή χρησιμοποιώντας για τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης ιδιόκτητα βυτιοφόρα και δικούς της οδηγούς, ελέγχοντας τις διαδικασίες παράδοσης με κατάλληλα καταρτισμένους ελεγκτές ποιότητας. Ταυτόχρονα, παρέχει και αναλυτικές συμβουλές, τόσο με ενημερωτικό φυλλάδιο όσο και μέσω της ιστοσελίδας της www.elin.gr, για τη σωστή παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης έτσι ώστε οι καταναλωτές «να παίρνουν ακριβώς την ποσότητα πετρελαίου που πληρώνουν».

* Η δυνατότητα πληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις ισχύει για τους κατόχους καρτών VISA και MASTERCARD όλων των τραπεζών εκτός Εθνικής και Citibank.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...