Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Χρηματιστήριο: Φήμες για αυξήσεις κεφαλαίου στις τράπεζες ρίχνουν τις μετοχές

 Σε χαμηλότερα επίπεδα διακυμαίνονται οι τιμές των μετοχών σήμερα Τετάρτη στο Χρηματιστήριο, συνεχίζοντας την πτωτική διορθωτική πορεία, που ξεκίνησε χθες.
Ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί 1,08% λόγω της πτώσης κυρίως των μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης και ειδικότερα των τραπεζικών κατά 2,6%. Ο δείκτης FTSE-20 χάνει 1,34% έναντι πτώσης 0,29% του δείκτη της μεσαίας και 0,54% της μικρής κεφαλαιοποίησης.
Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας κινείται 2% χαμηλότερα έναντι της χθεσινής ημέρας, της Εurobank 2,66% και της Alpha Bank 2,69%. Τη μεγαλύτερη πτώση 4,8% παρουσιάζει η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς λόγω της έντονης φημολογίας ότι προχωράει σε αύξηση κεφαλαίου 500 εκατ. ευρώ. Η Coca cola ανακοίνωσε αποτελέσματα γ’ τριμήνου 2010 με τη μετοχή να υποχωρεί 0,83%.
θετικό πρόσιμο έχει από τις τράπεζες η μετοχ΄της Τράπεζας Κύρπου που ενισχύεται 0,29% και από τα άλλα blue chips o ΟΠΑΠ (0,67%) και κυρίως η folli-Follie +2.43%.
Οριακή θετική μεταβολή έχουν επίσης ΕΧΑΕ και Υγεία από τη μεσαία κεφαλαιοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...