Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Μέχρι τέλος του έτους ανοίγει το IKEA στα Ιωάννινα



Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η περάτωση και έναρξη λειτουργίας του υπερκαταστήματος IKEA στα Ιωάννινα, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Για το ΙΚΕΑ Ιωαννίνων, που κατασκευάζεται εντός εμπορικού κέντρου (σε προνομιακή περιοχή, που βρίσκεται ανάμεσα στην Εγνατία και στην Ιόνια Οδό), ο όμιλος Φουρλή αναμένεται ότι θα αξιοποιήσει τα συμπεράσματα από τη λειτουργία του IKEA στη Λάρισα.

Ειδικότερα, το τελευταίο, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009, παρουσίασε «αρρυθμίες» κατά το πρώτο χρονικό διάστημα της λειτουργίας του, με αποτέλεσμα να υλοποιηθούν διορθωτικές κινήσεις για να αυξηθεί η επισκεψιμότητά του, ιδιαίτερα από τους όμορους με τη Λάρισα νομούς της Θεσσαλίας.

Εκτός από το υπερκατάστημα των Ιωαννίνων, σε εξέλιξη βρίσκεται και η κατασκευή του πρώτου ΙΚΕΑ στη Βουλγαρία, με ορίζοντα λειτουργίας το τρίτο τρίμηνο του 2011.

Αναρτήθηκε από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...