Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η Visa υποστηρίζει την INTERPOL για τα παράνομα φαρμακεία του διαδικτύου.

Η Visa Europe υποστηρίζει τις έρευνες της INTERPOL για τον τερματισμό της λειτουργίας των παράνομων φαρμακείων του διαδικτύου.

Η Visa Inc. (NYSE: V) και η Visa Europe ανακοίνωσαν σήμερα την υποστήριξή τους στην "Επιχείρηση Pangea ΙΙΙ," μια παγκόσμια δράση για την εφαρμογή του νόμου υπό την εποπτεία της INTERPOL με στόχο την καταπολέμηση της πώλησης πλαστών και παράνομων φαρμάκων στο διαδίκτυο, η οποία έχει οδηγήσει σε συλλήψεις σε όλη την υδρόγειο και στην κατάσχεση χιλιάδων δυνητικά επιβλαβών φαρμάκων.

Η επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 12 Οκτωβρίου 2010 σε περισσότερες από 40 χώρες, είναι η μεγαλύτερη ως τώρα στο είδος της για την υποστήριξη της Διεθνούς Δύναμης για την Καταπολέμηση της Παραποίησης Ιατρικών Προϊόντων (IMPACT).

Η Visa Inc. και η Visa Europe συνεργάστηκαν με τελωνειακές υπηρεσίες, ρυθμιστικές αρχές και Παρόχους Υπηρεσιών Διαδικτύου από όλο τον κόσμο, για να παράσχουν στήριξη και πληροφορίες που θα βοηθήσουν τις αρχές να εντοπίσουν και να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες κατά των παράνομων φαρμακείων. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...