Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Παπούτσια στη Μαδαγασκάρη, από την INTERAMERICAN

Η φτώχεια που πλήττει τον τρίτο κόσμο αποτελεί θέμα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής” της INTERAMERICAN, η οποία συγκέντρωσε και απέστειλε πρόσφατα 1.550 ζεύγη παπουτσιών στη Μαδαγασκάρη.

Η αποστολή οργανώθηκε μέσω του Φιλανθρωπικού και Ιεραποστολικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος υποστήριξης πληθυσμών της Αφρικής. Η INTERAMERICAN ανταποκρίθηκε με αυτή την πρακτική στην ιδέα βοήθειας που προωθήθηκε στο φετινό παγκόσμιο συνέδριο ασφαλιστικών συμβούλων, το οποίο οργάνωσε ο οργανισμός Million Dollars Round Table (MDRT), όπου η εταιρεία έχει κάθε χρόνο την πολυπληθέστερη συμμετοχή διακεκριμένων ασφαλιστών.

Η ενέργεια εκφράζει ιδιαίτερα τη δυναμική της εθελοντικής προσφοράς που έχει αναπτυχθεί στην εσωτερική κοινωνία της INTERAMERICAN με τους “Εθελοντές Ζωής”. Σημειώνεται ότι συνεχίζεται η συλλογή παπουτσιών και η δεύτερη αποστολή θα πραγματοποιηθεί το Πάσχα του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...