Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στη «σέντρα» 523 πρατηριούχοι καυσίμων

Στο «φακέλωμα» όλων των πρατηριούχων στην περιφέρεια Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας που δεν έχουν συνθέσει τα... συστήματα εισροών-εκροών των πρατηρίων τους με τα συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) έχει προχωρήσει το υπουργείου Οικονομικών.

Από το σύνολο των 2207 πρατηρίων που έχουν καταγραφεί στην υπηρεσία μητρώου της ΓΓΠΣ, τα 1.684 πρατήρια οριστικοποίησαν τα στοιχεία τους, ενώ 523 δεν έχουν οριστικοποιήσει εκ των οποίων 131 βρίσκονται στην περιφέρεια Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Μάλιστα, εάν έως το τέλος του μήνα οι εν λόγω επαγγελματίες δεν προχωρήσουν στην οριστικοποίηση των στοιχείων τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο έως 50.000, ενώ κινδυνεύουν και με ανάκληση αδείας.

Ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνης, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκης και ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Χ. Τσαβδάρης έχουν αποφασίσει να μην υπάρξει καμία παράταση της διαδικασίας μετά την 1η Απριλίου.

Για το λόγο αυτό η Γραμματεία καλεί τους πρατηριούχους να επιβεβαιώσουν την αρτιότητα των στοιχείων που έχουν εισάγει και να τεκμηριώσουν πιθανές αλλαγές με ρητή αναφορά προβλήματος στο σύστημα εισροών- εκροών της ΓΓΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...