Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μειώστε έως 50% τη δόση του δανείου με πέντε τρόπους

Πέντε διαφορετικούς δρόμους, οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις τέμνονται, έχουν όσοι θέλουν να ψαλιδίσουν τις οφειλές τους και παράλληλα να πάρουν ανάσα μειώνοντας τη δόση των δανείων τους. Η μείωση του επιτοκίου - με ή χωρίς προσημείωση κάποιου περιουσιακού στοιχείου -, η αύξηση της διάρκειας του δανείου, το πάγωμα των οφειλών για κάποιο χρονικό διάστημα και μια σειρά από ευκολίες πληρωμής είναι οι βασικοί τρόποι αναχρηματοδότησης των οφειλών.
Ανάλογα με τη συνταγή που θα επιλέξει κανείς, μπορεί να μειώσει τη μηνιαία δόση του έως και 50%, εφόσον βέβαια πληροί μια σειρά από προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, οι τράπεζες θέτουν ως κανόνα η τελική δόση μετά την αναχρηματοδότηση να μην ξεπερνά το 40% του συνολικού μηνιαίου εισοδήματος του δανειολήπτη. Επίσης, η ηλικία του δανειολήπτη στη λήξη του δανείου να μην ξεπερνά τα 65 έτη. Αν κάτι από τα παραπάνω δεν είναι εφικτό, αναζητείται κάποιος τριτεγγυητής, είτε μικρότερης ηλικίας είτε με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...