Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη για χρέη διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ

Στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παραδόθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 375.187 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Παρασκευή στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με το koutipandoras.gr, ο κ. Σπανουδάκης είχε σοβαρές εκκρεμότητες με την εφορία εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς κανείς να δίνει την απαιτούμενη προσοχή.
Ο κ. Σπανουδάκης την περίοδο της συσσώρευσης χρεών της εταιρείας Πετζετάκις προς το Δημόσιο, κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της χρεωμένης εταιρείας. Ο νυν διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ και τέως διευθύνων σύμβουλος της Πετζετάκις, λοιπόν, καλείται να πληρώσει περίπου 500.000 ευρώ για χρέη προς το Δημόσιο.

Η ακίνητη περιουσία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του νυν διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ έχουν δεσμευτεί. Οι αιτήσεις του για άρση των περιοριστικών και δεσμευτικών μέτρων, έχουν απορριφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...