Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πετζετάκις: Η πτώση του πρώτου ελληνικού πολυεθνικού ομίλου

Με τις ζημιές να αγγίζουν τα 230 εκατομμύρια ευρώ, τις στρόφιγγες δανεισμού από τις τράπεζες κλειστές και χρέη 2,3 εκατομμυρίων ευρώπρος το Δημόσιο, όλοι γνώριζαν πως το μέλλον για τον όμιλο Πετζετάκι δεν ήταν ευοίωνο. Όμως η σύλληψη του Γιώργου Πετζετάκι προκάλεσε σοκ στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους της χώρας.
Ο Γιώργος Πετζετάκις είναι ο τέταρτος επιχειρηματίας μετά τη Φάννυ Κάτσου, τον Παναγιώτη Πανούση και τον Νίκο Παπακωνσταντίνου Τζιβανάκη, που συλλαμβάνεται λόγω οφειλών προς το Δημόσιο, ενώ οι Αρχές έχουν ενημερώσει πως επίκεινται και άλλες συλλήψεις γνωστών επιχειρηματιών.
Το γεγονός της σύλληψηςέκανε αίσθηση στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, αλλά για τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» ήταν γνωστό ότι ο όμιλος Πετζετάκι αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας για πάνω από ένα χρόνο. Οι οικονομικές δυσκολίες έχουν οδηγήσει πολλά εργοστάσια του ομίλου να υπολειτουργούν, ενώ τουλάχιστον 400 εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν πάνω από έναν χρόνο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...