Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αμερικανοί τραπεζίτες «αγοράζουν» τη Θεσσαλονίκη

Αμερικανοί τραπεζίτες, εβραϊκής καταγωγής, βρίσκονται ινκόγκνιτο στη Θεσσαλονίκη και καταρτίζουν σχέδια για να «ρίξουν» χρήμα στην πόλη, αγοράζοντας επιχειρήσεις και φιλέτα γης…

Στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, έξι Αμερικανοί τραπεζίτες, εβραϊκής καταγωγής, επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη για δύο ημέρες, ενώ ακολούθησαν οι επισκέψεις τριών ακόμη υψηλόβαθμων τραπεζικών στελεχών, που βρίσκονται στην πόλη από την περασμένη ήδη Παρασκευή έως και σήμερα.
Οι τραπεζίτες πραγματοποιούν ανεπίσημη επίσκεψη και έγιναν δεκτοί από μέλη της ισραηλινής κοινότητας Θεσσαλονίκης. Ξεναγήθηκαν στο Εβραϊκό Μουσείο της πόλης, καθώς επίσης και σε άλλους πολιτιστικούς και αρχαιολογικούς χώρους.
Η επίσκεψή τους, όμως δεν περιορίστηκε μόνον σε αυτές τις ξεναγήσεις. Όπως αποκαλύπτει το thestival.gr, οι Αμερικανοί τραπεζίτες ζήτησαν να μάθουν ποιες είναι σήμερα οι επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κυρίως ακινήτων, είχαν άμεση επαφή και άποψη, καθώς πραγματοποίησαν ανάλογες επισκέψεις σε διάφορους χώρους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...