Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Σαρωτικές αλλαγές στην OLYMPIC AIR

Airbus A320-200 taking off from London Heathro...
Image via Wikipedia
Εξ ολοκλήρου υπό τον έλεγχο του διευθύντος συμβούλου της MIG, κ. Διον. Μαλαματίνα περνάει από τις 30 Νοεμβρίου η OLYMPIC AIR, έπειτα από την παραίτηση του κ. Θαν. Πασχάλη από την εταιρεία.

«Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Θάνος Πασχάλης παραιτήθηκε και αναλαμβάνω προσωπικά τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. Από την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου της OLYMPIC AIR αλλά και της Marfin Investment Group (MIG) ευχαριστώ τον κ. Πασχάλη, για την σημαντική συμβολή του στην λειτουργία της εταιρείας τα δύο τελευταία χρόνια και του εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές δραστηριότητές του» δήλωσε ο κ. Μαλαματίνας, ο οποίος πλέον τυγχάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των αερογραμμών.

Επίσης, οι διοικητικές αλλαγές στην OLYMPIC AIR περιλαμβάνουν και την τοποθέτηση του κυβερνήτη, κ. Γ. Μητσέλου στη θέση του γενικού επιχειρησιακού διευθυντή με αρμοδιότητα τους τομείς ασφάλειας, ποιότητας εκπαίδευσης, επιχειρήσεις πτήσεων και εδάφους καθώς και την τεχνική διεύθυνση. Ο κ. Μητσέλος έχει εργαστεί ως κυβερνήτης και διοικητικό στέλεχος εκπαίδευσης και διασφάλισης ποιότητας σε αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...