Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΓΣΕΒΕΕ: Καλεί σε μαζικές κινητοποιήσεις στις 20/02

Η ΓΣΕΒΕΕ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις της Τετάρτης 20ης Φεβρουαρίου 2013, καλώντας όλους τους “μικρομεσαίους” επιχειρηματίες (επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους) σε μαζική παρουσία στις συγκεντρώσεις εκείνης της ημέρας, ως αφετηρία νέων κινητοποιήσεων.

Η ΓΣΕΒΕΕ κάλεσε όλες τις ομοσπονδίες να οργανώσουν μαζικές συγκεντρώσεις στις πόλεις που δραστηριοποιούνται.

Στο μεταξύ υποστηρίζει ότι στην περίοδο της «βίαιης» δημοσιονομικής προσαρμογής που βιώνουμε, η κοινωνία οδηγείται σε απόλυτη και μη αναστρέψιμη φτωχοποίηση και σε αυτό το πλαίσιο οι συλλογικές δυνάμεις της παραγωγής και της εργασίας είναι απαραίτητο να συντονίσουν τη δράση τους σε όσα τις ενώνουν.

Θεωρώντας ότι η παραπάνω προβληματική βρίσκει αλληλέγγυους όλους του φορείς και με αφετηρία την εξαγγελθείσα από τη ΓΣΕΕ γενική απεργία για τις 20/2/2013, η ΓΣΕΒΕΕ κάλεσε σε συνάντηση, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11 π.μ. , στα γραφεία της, την ΓΣΕΕ, την ΕΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, το ΤΕΕ, την ΓΕΣΑΣΕ και την ΠΑΣΕΓΕΣ για τον συντονισμό ενεργειών και τον σχεδιασμό κοινών δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...