Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

newspapers (Tehrān)Image by birdfarm via Flickr
ΕΞΠΡΕΣ: "Φυλάκιση έως 20 χρόνια για μεγάλη φοροδιαφυγή"
"Κάθειρξη έως και 20 χρόνια για φοροδιαφυγή, εκτός των ληξιπρόθεσμων χρεών, προβλέπεται στο φορολογικό νομοσχέδιο που εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο".
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αυτόφωρο για φοροδιαφυγή. Αυστηρές ποινές-φυλάκιση έως 20 χρόνια"
"Το Αυτόφωρο... περιμένει όλους όσοι «συλλαμβάνονται» για φοροδιαφυγή ακόμη και ενός ευρώ. Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που «πέρασε» χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο ποινικοποιείται πλήρως η φοροδιαφυγή και θεσπίζονται δρακόντειες ποινές με τη φυλάκιση να φθάνει ακόμη και τα 20 χρόνια, από 10 έτη που είναι σήμερα".
ΚΕΡΔΟΣ: "Στο αυτόφωρο και για υποβολή ψευδούς φορολογικής δήλωσης"
"Αυτόφωρο από το πρώτο ευρώ φοροδιαφυγής και τσουχτερή εξαγορά της ποινής φυλάκισης προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, με τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης να συμφωνούν -τελικά- στην αυστηρότερη «έκδοσή» του".
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ποινές στη φοροδιαφυγή και «από το πρώτο ευρώ»"
"Ποινές φυλάκισης έως και 20 χρόνια για όλους όσοι φοροδιαφεύγουν και αυτόφωρο για τους υπόχρεους που δεν αποδίδουν ΦΠΑ ή άλλους παρακρατούμενους φόρους, αλλά και δεν καταβάλλουν βεβαιωμένα και ληξιπρόθεσμα χρέη, προβλέπει το φορολογικό νομοσχέδιο".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...