Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η INTERAMERICAN ασφάλισε το ανθρώπινο δυναμικό της ATOS ORIGIN HELLAS S.A.

Atos OriginImage via WikipediaΤην INTERAMERICAN επέλεξε η Atos Origin Hellas SA για την ασφάλιση του ανθρωπίνου δυναμικού της εκτιμώντας την αξιοπιστία, αλλά και την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας στον χώρο των Ομαδικών Ασφαλίσεων.

Το πρόγραμμα, διευρυμένο και προσαρμοσμένο στις υφιστάμενες ανάγκες του προσωπικού της Atos Origin, καλύπτει τους εργαζόμενους και τα εξαρτώμενα μέλη με παροχές ασφάλειας ζωής, μόνιμης ολικής και μερικής ανικανότητας από ασθένεια και από ατύχημα, καθώς και με παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μια παροχή Ομαδικής Ασφάλισης από μια επιχείρηση στους ανθρώπους της εκτιμάται ιδιαίτερα ως στάση υπευθυνότητας και η INTERAMERICAN διαθέτει ευέλικτα και προσιτά προγράμματα στο μέτρο κάθε επιχείρησης» επισημαίνει ο Γ. Πλωμαρίτης, Διευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών Ασφαλίσεων της εταιρείας.

Η Atos Origin αποτελεί κορυφαία επιχείρηση υπηρεσιών τεχνολογίας και πληροφορικής με ετήσια έσοδα της τάξεως των 5 δισ. ευρώ και απασχολεί 48.000 άτομα σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με κύριο όγκο εργασιών βασισμένο στην Ευρώπη παρουσιάζει μια ισχυρή αύξηση δραστηριοτήτων σε αναδυόμενες αγορές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...