Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε στα Τίρανα το Ελληνο-αλβανικό Οικονομικό Φόρουμ

Ολοκληρώθηκε στα Τίρανα το 4ο Ελληνο-αλβανικό Οικονομικό Φόρουμ με θέμα «Ελληνο-αλβανικές Οικονομικές Σχέσεις: Προκλήσεις και Προοπτικές», το οποίο διοργάνωσε το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Αλβανία (24-25 Νοεμβρίου).
 
Στην έναρξη των εργασιών του Φόρουμ παρέστησαν εκπρόσωποι της αλβανικής κυβέρνησης, επικεφαλής ελληνικών και αλβανικών τραπεζών και επιχειρήσεων, εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος και των ΜΜΕ κ.ά.
 
Η δεύτερη ημέρα περιελάμβανε δύο πάνελ. Στο πρώτο πάνελ με θέμα «Νέο Οικονομικό Μοντέλο της Αλβανίας και Άμεσες Ξένες Επενδύσεις», το οποίο συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της TIRANA BANK ALBANIA (Τράπεζα Πειραιώς) Δ. Σαντιξής, συμμετείχαν οι Κ. Παπαδόπουλος, ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠΕΞ, Alfred Rushaj, Υφυπουργός Οικονομικών της Αλβανίας και Erald Themeli, Επικεφαλής του Τμήματος Νομισματικής Πολιτικής της Τράπεζας της Αλβανίας.
 
Στο δεύτερο πάνελ με θέμα «Αλβανία και ΕΕ:Αποτελεσματική χρήση κοινοτικών κονδυλίων και διαχείριση έργων», το οποίο συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ALPHA BANK ALBANIA, Α. Γαλάτουλας, συμμετείχαν οι J. Tabaku, Υφυπουργός Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης της Αλβανίας, Γ. Τράντας, ΓΓ του Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου και Θ. Γιαννακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας SYMPRAXIS LTD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...