Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκινάει η έρευνα Δείκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας 2012 Τάσεις και Προσλήψεις για το 1ο εξάμηνο

ALBA Graduate Business School
Image via Wikipedia
Το ALBA Graduate Business School ανακοινώνει την έναρξη της πανελλήνιας έρευνας Δείκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας για το 1ο εξάμηνο του 2012. Το online ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ενεργό μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου του 2012 στην ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/rci.
Στα αποτελέσματα της έρευνας του 2ου εξαμήνου του 2011, το 34% των επιχειρήσεων του δείγματος δήλωσε ότι ενδέχεται να προβεί σε μείωση του εργατικού δυναμικού ενώ άλλο ένα 54% δε θα προβεί σε αυξήσεις μέσα στο 2011.

Η έρευνα διενεργείται από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας του ALBA Graduate Business School κάθε 6 μήνες και έχει ως στόχο την καταγραφή των τάσεων που επικρατούν στις διαδικασίες προσέλκυσης και επιλογής στελεχών αλλά και την καταγραφή των προσδοκιών για τους επόμενους έξι μήνες, στην Ελλάδα. Ο 1ος κύκλος (1ο εξάμηνο) του 2012 διεξάγεται κατά το χρονικό διάστημα Μάϊος – Ιούνιος 2011 με την υποστήριξη της ECDL Hellas, εταιρεία μέλος του ομίλου PEOPLECERT και του Kariera.gr, ενώ χορηγός του Ειδικού Θέματος είναι η KPMG

Ο Δείκτης RCI έχει καθιερωθεί ως το βαρόμετρο της  αγοράς εργασίας στην Ελλάδα. Συνολικά πάνω από 600 επιχειρήσεις έχουν συμμετάσχει από το 2006 που η έρευνα ξεκίνησε στην Ελλάδα.

 Όσες εταιρείες επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα:


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα μπορείτε να μεταβείτε στην παραπάνω διεύθυνση ή να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της έρευνας κα Ζωή Κουρουνάκου, στο τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας του ALBA Graduate Business School, email: zkouroun@alba.edu.gr, τηλ: 210 8964531 εσωτ:212.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...