Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Κλείνει η ύλη του νέου Whο is Who στην Ελλάδα

Για λίγο διάστημα ακόμη συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων και βιογραφικών για τις προσωπικότητες της χρονιάς 2011 του WHO IS WHO, των εκδόσεων Ηϋbners και με  Γενικό Διευθυντή τον Δημήτρη Γκόρη ο οποίος έχει τα δικαιώματα franchising από τον Ελβετικό εκδοτικό οίκο.   Η η 6η έκδοση θα κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2011, ανανεωμένη και με πάνω από 5.000  βιογραφικά επιφανών προσωπικοτήτων  της Ελλάδας.
Το γραφείο  του WHO IS WHO που λειτουργεί σε κάθε χώρα, διαθέτει ευρύ δίκτυο συνεργατών – συντακτών που έρχονται σε προσωπική επαφή με κάθε βιογραφούμενη προσωπικότητα.
Κάθε  βιογραφία δημοσιεύεται χωρίς κόστος για τον βιογραφούμενο, χωρίς  να περιέχει οποιαδήποτε αξιολόγηση ή κριτική και οι ερωτήσεις  αναφέρονται στη μόρφωση, σταδιοδρομία, διακρίσεις, επιτεύγματα, δημοσιεύσεις, κ.ά.
Το WHO IS WHO Θεωρείται σημαντικό επικοινωνιακό εργαλείο διότι καταγράφει μοναδικά και ανεπανάληπτα  ιστορικά ντοκουμέντα  και επιτεύγματα  από σημαντικές  ζώντες προσωπικότητες στο χώρο τους.
Πρόκειται για μια τεράστια δουλειά που  καταβάλλεται για να συγκεντρωθεί το υλικό
του τόμου  που ανανεώνεται ριζικά κάθε χρόνο. Ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά, με  άριστης ποιότητας δέρμα  στο δέσιμο και χρύσωμα στο  εξώφυλλο ενώ διατίθεται 
και  λινόδετος με χρύσωμα στο εξώφυλλο.
 Και  οι δύο τόμοι είναι συλλεκτικά  κομμάτια  τους οποίους αξίζει  κανείς να έχει στη βιβλιοθήκη  του. 
Με  την  ευκαιρία αυτή της ολοκλήρωσης  της ύλης, ο Γενικός  Διευθυντής Δημήτρης Γκόρης ευχαριστεί τα παλιά και νέα  μέλη για την ύποστήριξή τους στο δύσκολο αυτό έργο ευελπιστώντας ότι  θα συνεχίσουν να συμβάλουν και στο μέλλον για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή του.  
Όλο το υλικό βρίσκεται σε ηλεκτρονική  βάση δεδομένων και προσπελάσιμο για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα για ποικίλες δραστηριότητες.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να αποκτήσει  το WHO IS WHO, μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα 210 6017915.
Τα  Γραφεία του WHO IS WHO  στην Ελλάδα βρίσκονται στην οδό Μέρλιν 11, 10671 Κολωνάκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...