Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ!" ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Η ενθάρρυνση της έρευνας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας πρέπει να αποτελούν βασική μας προτεραιότητα ειδικά στην παρούσα συγκυρία, η οποία αναδεικνύει πλέον πιεστικά την ανάγκη αναβάθμισης της ανταγωνιστικότητας και ενίσχυσης των αναπτυξιακών προοπτικών της χώρας μας.

Ο ΣΕΒ έχει επανειλημμένως επισημάνει την σπουδαιότητα υιοθέτησης ενός νέου αναπτυξιακού προτύπου που να βασίζεται στα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα με έμφαση στην καινοτομία και τον εξωστρεφή προσανατολισμό.

Η Eurobank EFG έχει αναλάβει από την περσινή χρονιά μια σειρά προβεβλημένων πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας της χώρας.

Σε συνέχεια αυτών των προσπαθειών, ο ΣΕΒ και η Eurobank EFG αποφάσισαν να προχωρήσουν από κοινού στη διοργάνωση ενός διαγωνισμού εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας με στόχο την προβολή και ανάδειξη των δημιουργικών μας δυνατοτήτων καθώς και την ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στην επιχειρηματική κοινότητα, τους ερευνητές και τους  παραγωγούς καινοτομίας.

Στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη δημιουργικών προτύπων η συνεισφορά της ελληνικής ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας, που μάχεται και δημιουργεί καθημερινά, κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Με την πεποίθηση ότι μοιραζόμαστε την κοινή επιδίωξη, για μια βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας με άξονες την καινοτομία και τη δημιουργική δουλειά, σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία μας, παροτρύνοντας τους συνεργάτες σας, που έχουν αναπτύξει καινοτόμες εργασίες, οι οποίες ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές του διαγωνισμού, να δοκιμάσουν τη συμμετοχή τους σ? αυτόν.

Σημειώνεται ότι αναλυτική πληροφόρηση για τους όρους του διαγωνισμού και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να αναζητήσετε στον διαδικτυακό τόπο www.kainotomeis.gr

Από τον ΣΕΒ, ο κ. Μιχάλης Μητσόπουλος, Συντονιστής της Μονάδας Έρευνας & Ανάλυσης (211-5006182) και η κα Θεοδώρα Αχειμάστου (211-5006133 ή 211-5006164), Προϊσταμένη Υποστήριξης υπηρεσιών, είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήματά σας και να σας δώσουν όποιες διευκρινίσεις θελήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...