Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ STIRIXIS AE ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ


Η STIRIXIS με βάση το στρατηγικό σχεδιασμό της και έχοντας ως βασικό στόχο την ανάπτυξη και επέκτασή της στο εξωτερικό, παρέχει πλέον τις μοναδικές υπηρεσίες της στην αγορά της Ρουμανίας.

Το Βουκουρέστι διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να αναδειχθεί και εκεί ηSTIRIXIS ως η κορυφαία εταιρεία στη μελέτη και δημιουργία αποδοτικών χώρων retail, επιτυχημένων επαγγελματικών χώρων αλλά και υψηλού επιπέδου κατοικιών μέσω των υπηρεσιών STIRIXIS Exclusive.

Πρόκειται για μία επένδυση που επιβεβαιώνει αφενός την αναγνώριση των πολύτιμων υπηρεσιών της STIRIXIS στο χώρο του λιανικού εμπορίου και αφετέρου τη δυναμική που αποκτούν ελληνικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη αγορά των Βαλκανίων. Ανάμεσα στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι η “εξαγωγή”, επιτυχής ανάπτυξη και καθιέρωση επιτυχημένων αλυσίδων και concepts της Ελλάδος στην αγορά της Ρουμανίας. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται αφενός στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρίας για εκμετάλλευση της μοναδικής γνώσης και τεχνογνωσίας της σε νέες αγορές με σημαντικές προοπτικές, αφετέρου της υποστήριξης της περαιτέρω ανάπτυξης των πελατών της σε βάθος χρόνου και με εντυπωσιακά οικονομικά οφέλη.

Με την περαιτέρω διεθνή ανάπτυξη θα προκύψουν σημαντικές συνέργιες και θα ενδυναμωθεί η παρουσία της STIRIXIS αλλά και των πελατών της στη Ελληνική και Ρουμανική αγορά και κατ’ επέκταση στη διεθνή αγορά. Επιπλέον, η STIRIXISβρίσκεται σε συζητήσεις για την επέκταση της στις αγορές της Τουρκίας αλλά και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου ήδη έχει επιτυχής συνεργασίες. Η STIRIXIS με την ανάπτυξη αυτή ανεβάζει πολύ υψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού των Συμβουλευτικών Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην επιτυχή οικονομική ανάπτυξη έργων και αλυσίδων retail πέρα από τα Ελληνικά σύνορα.

Ο Πρόεδρος της STIRIXIS Αλέξανδρος Αθανασούλας εκτιμά ότι η επέκταση της εταιρείας στη Ρουμανία εξυπηρετεί πλήρως τον αρχικό της στρατηγικό στόχο για επέκταση των δραστηριοτήτων της και είναι βέβαιος ότι και οι δραστηριότητες στις χώρες ανάπτυξης θα έχουν την ίδια επιτυχή και καταξιωμένη πορεία με την Ελλάδα. Συνεχίζοντας επισήμανε: «Η STIRIXIS έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με συνέπεια, στρατηγική και όραμα. Διαβλέποντας τις υψηλές προοπτικές και τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα των εξειδικευμένων Συμβουλευτικών Επιχειρήσεων αποφασίσαμε μια σειρά κινήσεων για τη δημιουργία μίας επιχειρηματικής δικτύωσης, η οποία θα διαθέτει ενιαία τεχνογνωσία και εργαλεία, ισχυρή εμπειρία και οργάνωση και θα αποτελεί εχέγγυο για την ισχυροποίηση της θέση μας και των πελατών μας στον συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα διατηρούμε έντονο το ενδιαφέρον μας και για νέους τομείς που παρουσιάζουν επιχειρηματικό ενδιαφέρον, όπως η συμμετοχή σε αναπτυξιακά σχήματα στις χώρες αυτές, εφόσον αυτά είναι βασισμένα και οργανωμένα με τη στρατηγική επίβλεψη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...