Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η μυστική έκθεση της Morgan Stanley στην DEAL News

Την μυστική έκθεση της Morgan Stanley αποκαλύπτει την Παρασκευή η Deal News που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα. Η εφημερίδα δημοσιεύει και τα 7 σενάρια για το μέλλον της χώρας και αναφέρει ότι θα γίνει διαγραφή χρέους 60% τον Φεβρουάριο.

Στις 14 Οκτωβρίου θα εκταμιευτεί η έκτη δόση και αποκαλύπτεται πώς διασωληνώνεται η χώρα στα δάνεια και γιατί θα χρειαστεί και άλλη βοήθεια. Δεν θα υπάρξει χρεοκοπία. Θα μας χρηματοδοτούν ως το 2013. Η μεγάλη ευκαιρία σωτηρίας της χώρας που χάθηκε επί υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε ακόμα:

Το αλαλούμ με τα μέτρα, οι νέες προειδοποιήσεις της τρόικας και το θρίλερ που παίζεται στο παρασκήνιο.

Το κρυφό γερμανικό σχέδιο σωτηρίας. Η Μέρκελ κάνει μεταστροφή υπέρ της χώρας μας. Εκχώρηση περιουσιακών στοιχείων ύψους 125 δις ευρώ από την Ελλάδα θέλει το Βερολίνο.

Η Εθνική «χτυπάει» Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η προ των πυλών συνεργασία με ξένο κολοσσό μέσω Financial bank και η Πειραιώς. Τα 2+1 στρατηγικά βήματα. Συναγερμός στους τραπεζίτες για τις ζημιές από το «κούρεμα».

Κατέθεσε τα 51 εκατ. ευρώ ο Λαυρεντιάδης. Στο φως όλη η συμφωνία με την Proton και τις δικαστικές αρχές. Τι λέει η πλευρά του επιχειρηματία. Το παρασκήνιο και η ξαφνική «περίεργη εμπλοκή».

Σήμα SOS για τους Έλληνες εφοπλιστές από τρεις εκθέσεις. Έρχεται πτώση ημερήσιων ναύλων κατά 50%. Ποιοι απ’ αυτούς που επένδυσαν στα υπερδεξαμενόπλοια πλήγηκαν.

Παντελής Παντελιάδης. Κέρδη μαμούθ εν μέσω κρίσης για το mr Metro. Ο σουπερμαρκετάς και το «δόγμα» που ακολουθεί στην αγορά. Τα My Market, τα Cash & Carry και οι απαντήσεις για τα ακριβά προϊόντα.

«Βατερλώ» των Γάλλων με τα «χαμένα» 9,7 δις ευρώ στην Εμπορική Τράπεζα.

Πάνος Μαρινόπουλος: Αλλάζουν τους CEO σαν τα… πουκάμισα στην Carrefour.

Στέλιος Χατζηιωάννου: Τελεσίγραφο – φραγμός από την Easy jet.

Γιώργος Προκοπίου: Γερμανική τορπίλη από το Stern.

Θόδωρος Βάρδας: Λουκέτο στα μισά από τα καταστήματά του.

Η DEAL news είναι η πρώτη επιχειρηματική εφημερίδα στην Ελλάδα και θα την βρείτε στα περίπτερα κάθε Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...