Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Τα παπούτσια για δρομείς Saucony ήρθαν στην Ελλάδα

SauconyImage via Wikipedia H Saucony, η μεγάλη εταιρία με παπούτσια αποκλειστικά για δρομείς ήρθε στην Ελλάδα και την αντιπροσωπεύει η VETO A.E.

Με δυναμικές εταιρίες όπως η FILA και η ARENA , στο «χαρτοφυλάκιό» της η VETO εξελίσσεται σε μια από τις κορυφαίες στον αθλητικό (και όχι μόνο) χώρο.

Η Saucony , έχει αναπτύξει σημαντική τεχνολογία στα παπούτσια που κατασκευάζει ειδικά για αθλητές, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Στο www.saucony.com ανακαλύπτεις τον ιδανικό συνδυασμό τεχνολογίας και άθλησης. 

Ένας από τους κορυφαίους αθλητές, που συνεργάζεται με την Saucony, o Giorgio Calcaterra «πέταξε» στην 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 100 χιλιομέτρων, που έγινε στο Winschoten της Ολλανδίας και είναι ενσωματωμένο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στον αγώνα πήραν μέρος αθλητές από 34 χώρες και ο Giorgio Calcaterra φορώντας παπούτσια Saucony, επανέλαβε την επιτυχία του 2008 όπου και είχε κατακτήσει και πάλι την 1η θέση.

Ο Giorgio Calcaterra γεννήθηκε στη Ρώμη το 1972 και μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο το 1995 άρχισε να εργάζεται ως οδηγός ταξί. Το πάθος για τους αγώνες γεννήθηκε σε ηλικία 10 χρόνων: Στις 14 Μαρτίου 1982, ενθαρρύνεται από τον πατέρα του, να πάρει μέρος στον Μαραθώνιο της Ρώμης. Από εκεί και πέρα δεν θα σταματήσει ο Calcaterra. Το 1990, στα 18 του χρόνια πήρε μέρος στον Μαραθώνιο της Ρώμης και έκανε 3 ώρες 29 '.

Από τότε, ο «ιπτάμενος οδηγός ταξί» έχει τρέξει σε όλο τον κόσμο, σε μια εντυπωσιακή σειρά από μαραθώνιους, για να φθάσει τους 175 μέχρι το 2008 . Μόνο το 2004 πήρε μέρος σε 31 αγώνες! Το 2000, έκανε ατομικό ρεκόρ με 2 ώρες 13'15 ", και πήρε το Παγκόσμιο βραβείο από το το αμερικανικό περιοδικό RUNNER'S.

Μετά από κάποιες εμπειρίες στους αγώνες των 50 km, το 2006 αποφάσισε να κάνει το άλμα συμμετέχοντας στον αγώνα 100 χιλιομέτρων από την Φλωρεντία στην Faenza. Τα έκανε σε 6 ώρες 45 ' και κατέκτησε το ιταλικό τίτλο. Αγωνίζεται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, κάτι που του επέτρεψε να συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε περισσότερους από 1000 αγώνες στη μεγάλη καριέρα του. Εκτός από τις πολλές νίκες στις 8 Νοέμβρη 2008 με τη νίκη του σε ένα ακόμη αγώνα, (έκανε 6 ώρες 37 '41") και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 100 km.

H Saucony στηρίζει τον παγκόσμιο πρωταθλητή που δοκιμάζει όλα τα πρωτοποριακά παπούτσια της στους μεγάλους αγώνες . Παπούτσια που μπορούν να αποκτήσουν όλοι (άνδρες, γυναίκες και παιδιά) που έχουν πάθος με το τρέξιμο. Γιατί η τεχνολογία συναντά το design και τη μόδα σε μια γκάμα παπουτσιών μοναδικά για επαγγελματίες και ερασιτέχνες !

Τα παπούτσια Saucony θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών (Τηλ 210 48.39.480)
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...