Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Alpha Bank: Έκδοση ομολογιακού δανείου έως 150 εκ. ευρώ

Την έκδοση ομολογιακού δανείου, ποσού κεφαλαίου έως 150 εκατ. ευρώ, ενέκρινε η δεύτερη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Bank.
Την έκδοση ομολογιακού δανείου, ποσού κεφαλαίου έως 150 εκατ. ευρώ, ενέκρινε η δεύτερη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Bank, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρει ότι η γενική συνέλευση της τράπεζας ενέκρινε:

"- Την έκδοση υπό της Τραπέζης και διά ιδιωτικής τοποθετήσεως διάθεση προς την Crédit Agricole S.A. ή μετ' αυτής συνδεδεμένη εταιρία, εγχάρτου ομολογιακού δανείου, ποσού κεφαλαίου έως 150 εκατ.ευρώ, μετατρεψίμου υπό του ομολογιούχου σε κοινές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές εκδόσεως της Τραπέζης και εξαγορασίμου υπό της τελευταίας, με παράλληλη κατάργηση του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών (κοινών και προνομιούχων) Μετόχων της Τραπέζης.

- Την παροχή εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας περί την έκδοση και διάθεση, ως και περί τη συνομολόγηση των ειδικοτέρων όρων, του ομολογιακού δανείου, ως επίσης περί τη διενέργεια των αναγκαίων προς ταύτα υλικών πράξεων και δικαιοπραξιών.

Επίσης, την εκχώρηση εξουσίας υπό της Γενικής Συνελεύσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης:

(i) διά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, με την έκδοση και διανομή νέων μετοχών, το ποσό της οποίας (αυξήσεως) θέλει καταβληθεί εις μετρητά ή/και διά εισφοράς εις είδος,

και (ii) διά την έκδοση ενός ή περισσοτέρων ομολογιακών δανείων μετατρεψίμων σε μετοχές εκδόσεως της Τραπέζης».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...