Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Βγενόπουλος: ΔΕΝ φεύγει η έδρα της MIG από την Ελλάδα


Την εκτίμηση πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει στη χώρα εξέφρασε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της MIG κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου «οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση θα οδηγούσε τη χώρα εκτός ευρωζώνης και θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα».

«Πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Όσο περισσότερο αγωνιστούμε, όσο περισσότερο οι ισχυροί στη χώρα μας κάνουν αυτό που πρέπει και δείξουν κοινωνική ευαισθησία, αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδηθεί ο πόλεμος στον οποίο βρισκόμαστε», είπε ο κ. Βγενόπουλος σχολιάζοντας την οικονομική κρίση.

Τέλος, διέψευσε κάθε ενδεχόμενο αλλαγής της φορολογικής έδρας του ομίλου. «Όσο παραμένω πρόεδρος, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ και από τους υπόλοιπους μεγαλομετόχους δεν υπάρχουν ενδείξεις για πρόθεση αλλαγής έδρας», ανέφερε ο κ. Βγενόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...