Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

1o Ελληνοκινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα

USACE hosts annual German-US partnering confer...Image by USACE Europe District via FlickrTo Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών (Business Confucius Institute  BCI) διοργανώνουν το 1ο Ελληνοκινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας (Hellenic  Chinese Business Partnering Conference 2011) που θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 4 Μαΐου 2011, στην Αθήνα.
Βασικοί Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Χάρης Παμπούκης, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κα Τίνα Μπιρμπίλη.
Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα και την Κίνα, ηγετικά ονόματα του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου και πετυχημένοι επιχειρηματίες από την Κίνα θα μιλήσουν για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου θα αναρτηθούν σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.hcbpc.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...