Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η Dell εδραιώνει την επιτυχία της

Dell Logo

Στον τομέα των προϊόντων για καταναλωτές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σε λιγότερο από δύο χρόνια η Dell κατάφερε να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στα προϊόντα για καταναλωτές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (Consumer & Small Medium Business - CSMB) εδραιώνοντας σε έναν ακόμα τομέα την επιτυχημένη παρουσία της σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρά τη φθίνουσα πορεία της συνολικής αγοράς και τις οικονομικές συγκυρίες, η Dell ενίσχυσε σημαντικά τις πωλήσεις της σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων ενώ χαρακτηριστική είναι η αύξηση στους φορητούς και σταθερούς υπολογιστές. Η Dell διεύρυνε σημαντικά την πελατειακή της βάση δημιουργώντας μία εκτεταμένη βάση οικιακών χρηστών που απολαμβάνουν την κορυφαία ποιότητα των Dell υπολογιστών και του Dell Service.

Η επιτυχημένη πορεία της Dell στον τομέα του Consumer Small Medium Business παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους του τύπου, στο χωριό Τσαγκαράδα του Πηλίου, από την Πέγκυ Αντωνάκου, Dell CSMB General Manager SEE, και τον Eric Day, Dell CSMB Channel Marketing Director, σε κοινή συνέντευξη τύπου με την Intel Hellas την οποία εκπροσώπησε ο Νίκος Παναγιωτίδης, Intel Hellas Business Development Manager.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...