Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

«BUSINESS ANALYTICS ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Τάσεις, Προκλήσεις και Ευκαιρίες στη νέα εποχή με τη χρήση μεθοδολογιών επιχειρηματικής ευφυΐας»

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διοργανωθεί την Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 ένα συνέδριο αποκλειστικά για τα Business Analytics. Μια πρόκληση δημιουργείται για τις εταιρίες, αφού καλούνται να εκμεταλλευτούν τον μεγάλο όγκο δεδομένων που κατέχουν.

Οι οργανισμοί σταδιακά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την αξία που μπορούν να δώσουν τα analytics αυξάνοντας την αποδοτικότητα των αποτελεσμάτων σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης. Η διοίκηση έχει αρχίσει να συνδέει τα μετρήσιμα οικονομικά οφέλη με τα analytics. Πέρα από αυτό, πολλά από τα χρηματοοικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι οργανισμοί τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαν να είχαν μετριαστεί ή αποφευχθεί αν είχε αξιοποιηθεί κατάλληλα η διαθέσιμη πληροφορία. Η αλήθεια είναι ότι πολλές εταιρίες προσπαθούν να οργανώσουν τα δεδομένα που έχουν. Οι νέες εταιρίες με αντικείμενο τη διαχείριση δεδομένων και πληροφοριών αυξάνονται τα τελευταία χρόνια, δίνοντας το μήνυμα ότι υπάρχει πληροφορία με πολύ μεγάλη αξία που μένει ανεκμετάλλευτη. Θα συζητηθούν οι βασικότερες προκλήσεις αλλά και το τι μαθαίνουμε από άλλες εταιρικές καινοτομίες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...