Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Σημαντική ανάπτυξη της Lenovo

Lenovo logoImage via Wikipedia
Ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών οράς επιβεβαιώνει την σημαντική ανάπτυξη της Lenovo που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, για 5ο συνεχές τρίμηνο.

Σύμφωνα με την τελευταία IDC Worldwide PC Tracker Historical Analysis, η Lenovo είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία ανάμεσα στις 5 πιο ισχυρές της κατηγορίας κατασκευαστών προσωπικών υπολογιστών, παγκοσμίως. H Lenovo επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών της και προσφέρει καινοτόμο τεχνολογία, βραβευμένα προιόντα και σταθερή ποιότητα σε καταναλωτές, σε μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις(SMB) αλλά και σε μεγάλες (KAΒ), καθώς και πολύτιμες πωλήσεις σε συνδυασμό με ενέργειες υποστήριξης marketing.

Σύμφωνα με την IDC, η Lenovo, ο 4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής προσωπικών υπολογιστών στον κόσμο, εξακολουθεί να αναπτύσσεται ραγδαία, για 5ο συνεχές τρίμηνο (αναφορά: 11 Φεβρουαρίου 2011). Με μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 10,4% (4ο ημερολογιακό τρίμηνο 2010) και σταθερή ανάπτυξη της τάξεως του 33% χρόνο με το χρόνο, αλλά και 11% στο τρίμηνο που προηγήθηκε, η Lenovo αναδεικνύει τη σταθερή, ανοδική της πορεία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...