Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Συνεργασία Alcatel-Lucent με China Mobile

China MobileImage by wasabicube via FlickrΣανγκάη, 29 Μαρτίου 2011 – Η Alcatel-Lucent (Euronext Paris και NYSE: ALU) ανακοίνωσε ότι η κινεζική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας China Mobile την επέλεξε να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο πιλοτικό δίκτυο τέταρτης γενιάς 4G TD-LTE του κόσμου, το οποίο θα εγκατασταθεί στην Κίνα.

Η επιλογή έγινε μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των δοκιμών ανάμεσα σε εξοπλισμό διαφόρων κατασκευαστών (ΙΟΤ), οι οποίες είχαν ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2010, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφοριών της Κίνας (ΜΙΙΤ) και της China Mobile.

Η Alcatel-Lucent Shanghai Bell, επικεφαλής του ομίλου Alcatel-Lucent στην Κίνα, είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το βασικό αυτό στάδιο των δοκιμών και προχωρά στην εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου (end-to-end) δικτύου LTE στην πόλη της Σαγκάης, το οποίο θα αποτελεί τμήμα του πιλοτικού δικτύου της China Mobile που θα χρησιμοποιηθεί για την εκτεταμένη δοκιμή της τεχνολογίας 4G TD-LTE.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...