Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Τσίπρας: Σε εξευτελιστικά επίπεδα η τιμή πώλησης της ΕΥΔΑΠ

Με τους εκπροσώπους της Διοίκησης και της Ομοσπονδίας εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ συναντήθηκε την Τετάρτη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως «όπου αποκρατικοποιήθηκαν επιχειρήσεις κοινωφελούς έργου το έλλειμμα αυξήθηκε».

Ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματός του επεσήμανε την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης, τονίζοντας ότι «όπου αλλού επιχειρήθηκε η ιδιωτικοποίηση των δημοσίων επιχειρήσεων κοινωφελούς έργου, το έλλειμμα του προϋπολογισμού δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε».

«Η τρικομματική κοινοπραξία πρέπει να γνωρίζει ότι όπου επιχειρήθηκε, στη χώρα μας ή και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ιδιωτικοποίηση δημοσίων επιχειρήσεων κοινωφελούς έργου, νέες θέσεις εργασίας δεν δημιουργήθηκαν. Αντίθετα, μειώθηκε το προσωπικό τους. Οι επενδύσεις που πολυδιαφημίστηκαν, δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών, αντί να μειωθούν, αυξήθηκαν. Η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών, αντί να καλυτερεύσει, χειροτέρευσε», υπογράμμισε.

Τέλος, υποστήριξε πως «η τιμή πώλησης της ΕΥΔΑΠ αυτήν την εποχή είναι σε εξευτελιστικά επίπεδα», ενώ υπογράμμισε πως «τα χρήματα από την αποκρατικοποίηση θα πάνε κατευθείαν στην αποπληρωμή των δανειστών και όχι στον ελληνικό λαό».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...