Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ

Με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Θέμα της συνάντησης ήταν η ενεργοποίηση των Ειδικών Λογαριασμών Ανεργίας και Κοινωνικού Τουρισμού και η ιατροφαρμακευτική κάλυψη των οφειλετών του ΟΑΕΕ.

Οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕΕ ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για τα ζητήματα των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, με ιδιαίτερη αναφορά στο φορολογικό.

Ο Φ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι αποτελεί προτεραιότητα η άμεση ενεργοποίηση του Λογαριασμού Ασφάλισης Ανεργίας για αυτοτελώς και ανεξάρτητα απασχολούμενους, καθώς και η άμεση έναρξη χορήγησης δελτίων κοινωνικού τουρισμού. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναγνώρισε την ανάγκη κάλυψης όλων των εν ενεργεία ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ, ακόμα και στις περιπτώσεις που αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...