Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, με το προεδρείο της ΕΣΕΕ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου(ΕΣΕΕ). Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα οποία έχουν οδηγήσει σε χιλιάδες λουκέτα. 

Ο Φ. Κουβέλης εξέφρασε την ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σημειώνοντας ότι οι τράπεζες, μόλις ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποιητική διαδικασία, θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε παροχή ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις.

Την αντίθεσή του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο ενδεχόμενο φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών με 35% από το πρώτο ευρώ.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, προκειμένου να κινηθεί η αγορά και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...