Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η κατάργηση οργανισμών ενδεχομένως είναι αναγκαστική, εκτιμά η Alpha Bank

«Η κατάργηση ολόκληρων κρατικών Οργανισμών αντί για τον αναγκαίο εξορθολογισμό της οργανωτικής τους δομής και της αποτελεσματικής διαχείρισης του προσωπικού τους εν λειτουργία, προβάλλει ενδεχομένως ως αναγκαστική επιλογή δεδομένου του ισχύοντος αρτηριοσκληρωτικού θεσμικού και οργανωτικού πλαισίου λειτουργίας αυτών των Οργανισμών, που παραμένει εν πολλοίς αμετάβλητο μετά από μια πενταετία δραματικής συρρίκνωσης των οικονομικών δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας και, ιδιαιτέρως, της ελληνικής δημόσιας διοίκησης» αναφέρουν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank, στο τελευταίο εβδομαδιαίο δελτίο της τράπεζας.

Οι αναλυτές της Alpha Bank σημειώνουν, μεταξύ άλλων, πως αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει πράγματι θέμα καλύτερου συντονισμού της κυβέρνησης και εκτιμούν πως ήδη προωθούνται οι αναγκαίες προσαρμογές για να εξαλειφθεί ή για να περιοριστεί κατά το δυνατό αυτό το πρόβλημα.

«Επομένως, και αυτό είναι μάλλον ευνοϊκή εξέλιξη αν αναλογιστεί κανείς ότι το έργο που έχει να εκτελέσει η κυβέρνηση είναι ακόμη πολύ σημαντικό και δύσκολο και ότι οι αποφάσεις είναι ανάγκη να λαμβάνονται στο μέλλον έγκαιρα και με όσο το δυνατό πιο συντονισμένο τρόπο» τονίζεται στην ανάλυση.
Newsroom ΔΟΛ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...