Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Express Service: Κέρδισε τη μάχη και 2,9 δισ. από την Εθνική Ασφαλιστική


Νικητής στη πολύχρονη δικαστική του διαμάχη με τη «Εθνική Ασφαλιστική» βγήκε ο ισχυρός άνδρας της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοδικείο Αθηνών επιδίκασε στην Express Service το ποσό των 2,9 δισ. ευρώ για παραβίαση σειράς διατακτικών, αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων, για αθέμιτο ανταγωνισμό της Εθνικής Ασφαλιστικής στον κλάδο της οδικής βοήθειας.

Μετά την απόφαση αυτή και με έναν πιθανό συμβιβασμό που θα προκύψει μεταξύ των δύο πλευρών, ο κ. Ραπτόπουλος θα καλύψει το σύνολο των υποχρεώσεων του προς ΙΚΑ και εφορία, ένα θέμα που είχε πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις το προηγούμενο διάστημα.

«Νιώθω δικαιωμένος για αυτή την εξέλιξη καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα σπιλώθηκε το όνομά μου, χωρίς ο κόσμος να γνωρίζει όλες τις διαστάσεις του θέματος που άφορα τόσο εμένα όσο και την Express Service. Στη σημερινή Ελλάδα, η δικαιοσύνη είναι η μόνη στην οποία μπορεί κανείς να στηριχθεί. Η απόφαση αυτή, εκτός από την τακτοποίηση των οφειλών, είναι καθοριστική για να σταθεί η Express Service στα πόδια της», τόνισε στη Voria.gr ο κ. Ραπτόπουλος.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...