Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Euromedica: εν αναμονή ρευστού, νέα συνέλευση στις 24/7

Σε αναμονή για τις αρχές του φθινοπώρου βρίσκεται η Euromedica προκειμένου να ξεκινήσει η εισροή του ρευστού από τη συμφωνία της εταιρίας με το Ελβετικό fund, ενώ συνεχίζεται το πρόγραμμα εξωστρέφειας του Ομίλου, για την προσέλκυση ασθενών από το εξωτερικό.

Ήδη λειτουργεί γραφείο της Euromedica στην Τρίπολη της Λιβύης, ενώ εξακολουθούν οι διαπραγματεύσεις με τις χώρες της Μέσης Ανατολής, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ντουμπάι και το Κατάρ.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σήμερα κατά τη γενική συνέλευση της Euromedica, στην οποία μετείχε το 74,35% των μετόχων.

Στη συνέλευση εγκρίθηκε η αντικατάσταση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας του θανόντος Προέδρου – Α' Διευθύνοντος Συμβούλου Κωνσταντίνου Ζαρακοβίτη, από το νέο μέλος του Δ.Σ. κ. Πέτρο Λυριντζή, ενώ σημειώθηκε ότι παρότι το πρώτο τρίμηνο του 2013 κινήθηκε πτωτικά από πλευράς κύκλου εργασιών, παρουσίασε θετικό EBITDA.

Επίσης αποφασίσθηκε να συζητηθούν τα θέματα υιοθέτησης μέτρων για τη βελτίωση της κεφαλαιακής διάρθρωσης της εταιρίας, εκλογής νέου Δ.Σ., μελών επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Κινδύνων, σε νέα συνέλευση που ορίσθηκε για τις 24 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...