Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Λιτότητα και στον ΟΤΕ

Περικοπές προανήγγειλε ο επικεφαλής του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, στην εισαγωγική του ομιλία, κατά την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του οργανισμού.

Υποστήριξε ότι τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι σήμερα ο ΟΤΕ για τον περιορισμό του κόστους είναι ήπια και προειδοποίησε για μια δύσκολη διετία που έρχεται. Κάλεσε τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους να συμβάλλουν "στη δημιουργία μιας ασφαλούς σχεδίας σωτηρίας" για να προσθέσει ότι δεν είναι εφικτή η διατήρηση των κεκτημένων του παρελθόντος.

Τόνισε ότι ο ΟΤΕ είναι πλέον μια πολυμετοχική εταιρεία και απευθυνόμενος προ το κράτος και τη ρυθμιστική αρχή (δηλαδή την ΕΕΤΤ) σημείωσε ότι είναι η μοναδική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία που μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας....

Στην παρέμβασή του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εργαζομένων (ΟΜΕ-ΟΤΕ) Π. Κούτρας σημείωσε πως "ο Γερμανός 'σαρώνει' όροφο με όροφο και το Δημόσιο ατενίζει ό,τι συμβαίνει στον ΟΤΕ". Εξέφρασε την εκτίμηση πως ο οργανισμός θα καταστεί ζημιογόνος λόγω της κρίσης και των εμποδίων που οπως παγίως λένε οι εργαζόμενοι βάζει στον ΟΤΕ η ΕΕΤΤ. "Δεν έχουμε δει τίποτε αξιόλογο από την Deutsche Telekom πλην κάποιων συνεργειών που βοηθούν την DT", πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γραμματέας της ομοσπονδίας, Αντ. Μπιρμπίλης,που έκανε λόγο για παιχνίδια με τη μετοχή του ΟΤΕ προκειμένου η DT να αγοράσει φτηνά.

enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...