Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

«Synergassia» για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Κρήτη

Από τις 15 έως και τις 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί το πρόγραμμα «Synergassia» για την ανάδειξη της επενδυτικής φυσιογνωμίας των Ελληνικών Περιφερειών, με την επίσκεψη 35 ξένων οικονομικών και εμπορικών ακολούθων στην Κρήτη.
Η επίσκεψη διοργανώνεται από την Invest in Greece σε συνεργασία με τη νέα αιρετή Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ και του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ).
Για την Τετάρτη 15 Ιουνίου, προβλέπεται επίσημο δείπνο, το οποίο θα παραθέσει ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, για να καλωσορίσει τους επίσημους καλεσμένους, μαζί με τον Πρόεδρο της Invest in Greece, κ. Αριστομένη Μ. Συγγρό.
Τη δεύτερη ημέρα των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «επενδυτικό/επιχειρηματικό προφίλ Περιφέρειας Κρήτης».
Στην ημερίδα θα απευθύνουν εισηγήσεις και χαιρετισμούς προς τους διπλωμάτες των ξένων Πρεσβειών ο Διευθύνων Σύμβουλος της Invest in Greece, κ. Χρήστος Αλεξάκης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΕ, κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης και ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ), κ. Βασίλειος Λάζαρης.
Παράλληλα, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου Κρήτης και επενδυτές θα παρουσιάσουν τις επενδυτικές δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού.
Το πενθήμερο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει κατ' ιδίαν συναντήσεις των οικονομικών και εμπορικών ακολούθων με επιχειρηματίες, με σκοπό την σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών. Προβλέπει, επίσης, και επισκέψεις σε πρότυπες βιοτεχνίες και βιομηχανίες στις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου.
NAFTEMPORIKI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...