Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Air Liquide : "Εξαγορά γερμανικής εταιρίας-ηγέτη στο χώρο της Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι"

Air Liquide7Image via Wikipedia Η Air Liquide, ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς στο χώρο της Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι, ανακοίνωσε την εξαγορά της Licher Medical Therapy (LMT), κορυφαία εταιρία της Γερμανικής αγοράς στο χώρο της Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι, στον τομέα αντιμετώπισης του συνδρόμου Parkinson και της ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού με ενδοφλέβια θεραπεία.

Η Licher ιδρύθηκε το 2000 και το 2010 κατέγραψε κύκλο εργασιών 3,7 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία, έχοντας αναλάβει 420 ασθενείς με σύνδρομο Parkinson και 1.200 ασθενείς με ανεπάρκεια ανοσοποιητικού, είναι αναγνωρισμένη για την εμπειρία της και τις καινοτομίες της, ειδικά σε ότι αφορά στην βελτίωση του ιατρικού εξοπλισμού (ειδικές αντλίες) και τη χρήση εξειδικευμένων αναλωσίμων (σύριγγες, καθετήρες), με στόχο να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των ασθενών.

Για τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης προσφοράς σε ότι αφορά στη φροντίδα υγείας στο σπίτι ασθενών με σύνδρομο Parkinson, η Air Liquide ολοκλήρωσε συμφωνία για την διανομή στη Γερμανία και στην Αυστρία της ουσίας apomorphine*, η οποία κυκλοφορεί στην αγορά με το εμπορικό σήμα APO-go, με το φαρμακευτικό εργαστήριο Britannia (όμιλος STADA), το οποίο κατασκευάζει αυτό το φάρμακο.

Η ενδοφλέβια θεραπεία στο σπίτι είναι ένας τομέας στον οποίο η Air Liquide ήδη δραστηριοποιείται στη Γαλλία. Με την συγκεκριμένη εξαγορά, ο Όμιλος ενισχύει την ηγετική θέση του στο χώρο της Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι στη Γερμανία και πέρα από την φροντίδα αναπνευστικής υγείας. Η ενδοφλέβια θεραπεία στο σπίτι στην Γερμανία – για την αντιμετώπιση του συνδρόμου Parkinson και της ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού – εξελίσσεται δυναμικά, όπως και στις ΗΠΑ και τη Γαλλία, αγορές που αποτελούν σημεία αναφοράς σε αυτό τον τομέα.

Ο Pascal Vinet, Δ/ντής του Κλάδου Υγείας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου, δήλωσε: « Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συγκεκριμένη εξαγορά η οποία θα μας επιτρέψει, με βάση τη Γαλλία, να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στην Γερμανία σε ότι αφορά την παροχή συνολικής φροντίδας υγείας στο σπίτι.»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...