Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"Μετά την Proton ακολουθεί η Αγροτική"

Με μια σημαντική αποκάλυψη κυκλοφορεί αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, η εφημερίδα DEAL news και με τίτλο "Μπλόκο στη σωτηρία των τραπεζιτών" και αναφέρεται στο κρυφό ραντεβού του μεγαλομετόχου με τον υπουργό επισημαίνοντας ότι "Δεν πέρασε το αίτημα για τις προνομιούχες μετοχές"

Η τροπολογία που τελικά δεν κατατέθηκε και το δραματικό ραντεβού Προβόπουλου – Θωμόπουλου περιγράφεται αναλυτικά ενώ τονίζεται ότι οι τράπεζες βρίσκονται "ένα βήμα πριν την αποκρατικοποίησή τους" και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: "Μετά την Proton ακολουθεί η Αγροτική".

Ρεπορτάζ της DEAL news αναφέρει "πώς η Τράπεζα της Ελλάδος ενεργοποίησε τον μηχανισμό στήριξης αλλά παίζει το παιχνίδι με τους όρους της Φρανκφούρτης. Τι λεφτά έχει το ταμείο του ΤΧΣ, η ενίσχυση που περιμένει και τα λεφτά που πήρε απ’ αυτό το Δημόσιο.

Για την κρίση η εφημεριδα τονίζει ότι "Πανικό φέρνουν οι επιπτώσεις από το «κούρεμα» στα ομόλογα.Μόνο 9,2% η μείωση του χρέους.Οι αναλύσεις της Nomura και της Credit Suisse".

Αποκαλύπτεται "και νέο σχέδιο σωτηρίας από Allianz και Goldman Sachs. Τι προβλέπει – ποιοι το προωθούν.Σε δύο στρατόπεδα η Ευρώπη. Μεγαλώσαμε κατά 15,1% το έλλειμμα.Διαρκώς βυθιζόμαστε.Μέχρι τέλος του χρόνου απαιτούνται έσοδα 15,5 δις ευρώ".

Μια σημαντική αποκάλυψη είναι "Οι συμφωνίες των ισχυρών με τους Γερμανούς. Περιστέρης – Κοπελούζος και άλλοι πέντε. Οι δουλειές που έκλεισαν και ποιες βρίσκονται στα σκαριά".

Η Deal News αναφέρει ακόμη, ότι "τέσσερις ασφαλιστικές στο κόκκινο. Το πόρισμα της Εποπτείας Ασφαλιστικών Εταιρειών και τα έγγραφα – «φωτιά» ύστερα από 103 επιτόπιους ελέγχους. Φόβοι για νέα λουκέτα".

Και ακόμη: Ευτύχης Βασιλάκης : «Αναταράξεις» από τον Νο 2 της Aegean. Οι τοποθετήσεις του αντιπροέδρου για το Καστέλι και τα αεροδρόμια δημιούργησαν μέτωπα. Η αεροπορική εταιρεία και οι κινήσεις του διαδόχου.

Στα νέα από τα media δεσπόζει το θέμα "Ο Κοντομηνάς παίρνει ξανά τον Alpha.- Συμμαχία και με τον Κυριακού;".

Για τα πρόσωπα της επικαιρότητας γράφει:

Απόστολος Ταμβακάκης: Κοντά σε συμφωνία για την Εθνική.

Χάρης Βαφειάς: Δικαστική νίκη κατά των Κινέζων.

Κυριάκος και Γιάννης Φιλίππου: Άρχισε πόλεμος με την General Mills.

Τέλος αποκαλύπτει τα πρόστιμα 1,7 εκατ. ευρώ σε 205 επιχειρήσεις και δημοσιεύει την «μαύρη λίστα» του ΕΦΕΤ.

Η DEAL NEWS είναι η πρώτη επιχειρηματική εφημερίδα στην Ελλάδακαι κυκλοφορεί στα περίπτερα κάθε Παρασκευή.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...