Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση του Φ. Κουβέλη με την Ομοσπονδία Ναυπηγοεπισκευαστικών Επιχειρήσεων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς συνάντηση του Φώτη Κουβέλη και αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ αποτελούμενη από τον γραμματέα Σπ. Λυκούδη και τα στελέχη Θ. Μαργαρίτη, Γ. Παππά και Δ. Ναυπλιώτη με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ναυπηγοεπισκευαστικών Επιχειρήσεων αποτελούμενη από τον γ.γ Βασίλη Κανακάκη και τους Μ. Μαζωνάκη, Α. Αθανασόπουλο κ.α.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Αιγαίου Θ. Λίλας, παρουσίασε καινοτόμες προτάσεις για την ανάπτυξη της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας(πχ οικολογική αφαλάτωση). Η Ομοσπονδία διατύπωσε, επίσης, τις θέσεις της για τα προβλήματα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και τα μεγάλα ναυπηγεία, καθώς και τις προτάσεις της για την επανεκκίνηση της παραγωγικής διαδικασίας. Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ δεσμεύτηκε να υποστηρίξει στη βουλή το συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης και να προωθήσει όσες πρωτοβουλίες χρειάζονται για την ανασυγκρότηση του κλάδου της ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...