Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Alpha Bank: Απαράδεκτες οι προβλέψεις του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Οργανισμού  η ελληνική οικονομία δεν θα εξέλθει ποτέ από την κρίση , λένε οι αναλυτές της τράπεζας – Παραβλέπεται η τεράστια πρόοδος της χώρας


Απαράδεκτες και ανεξήγητες χαρακτηρίζει τις προβλέψεις του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία η Alpha Bank στο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της. Σύμφωνα με την τράπεζα ο οργανισμός παραβλέπει την τεράστια πρόοδο της Ελλάδας στον τομέα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και την εισροή των ξένων επενδύσεων και τη βελτίωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της χώρας.


Όπως αναφέρει η Alpha οι εκτιμήσεις του ΟΟΣΑ αλλά και της Moody's ισοδυναμούν με πρόβλεψη ότι η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να εξέλθει ποτέ από την κρίση καθώς εάν επαληθευτούν τότε η ανεργία το 2020 θα είναι ακόμη υψηλότερη από το 27% του εργατικού δυναμικού.

“Οι προβλέψεις του ΟΟΣΑ είναι ακόμη περισσότερο ανεξήγητες αφού θα συμβούν σε μια χώρα, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ίδιου του ΟΟΣΑ, έχει πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη πρόοδο από όλες τις χώρες που παρακολουθεί στον τομέα των φιλικών προς την ανάπτυξη διαρθρωτικών προσαρμογών και η οποία έχει ήδη επιτύχει τεράστια βελτίωση στη διεθνή ανταγωνιστικότητά της, με την πραγματική εσωτερική υποτίμηση της ισοτιμίας του νομίσματός της που θα υπερβεί το 30% στο τέλος του 2014”, αναφέρει το δελτίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...