Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Θεσσαλονίκη: 45.000 επισκέπτες στις εκθέσεις Energy Tech, Infacoma και Furnidec Business-Furnima

Περισσότερα από 45.000 άτομα επισκέφτηκαν, σε μόλις τέσσερις ημέρες, τις εκθέσεις ENERGY TECH, INFACOMA και FURNIDEC BUSINESS-FURNIMA της ΔΕΘ-Helexpo στη Θεσσαλονίκη, με την επισκεψιμότητα να ξεπερνά κάθε πρόβλεψη των διοργανωτών. Μεγάλη ήταν και η προσέλευση εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι -ειδικά στην ENERGY TECH- αυξήθηκαν κατά 130%, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση. Οι χώρες προέλευσης των ξένων εμπορικών επισκεπτών ξεπέρασαν τις 20.

Ορισμένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά δεδομένα για τις συγκεκριμένες εκθέσεις είναι τα ακόλουθα:

- Στις εκθέσεις INFACOMA και ENERGY TECH προσκλήθηκαν, ως εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers), επαγγελματίες των κλάδων δομικών υλικών, μόνωσης, ενέργειας και θέρμανσης από τις εξής χώρες: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία, Αλβανία, Κύπρος, Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία και ΠΓΔΜ.

- Τις «πύλες” της INFACOMA πέρασαν συνολικά 7.615 εμπορικοί επισκέπτες, εκ των οποίων 7.286 από Ελλάδα και 329 από διάφορες χώρες του εξωτερικού.

- Αντίστοιχα, την ENERGY TECH επισκέφθηκαν, πλην των hosted buyers, 2.839 εμπορικοί επισκέπτες, εκ των οποίων 2.400 από Ελλάδα και 439 από διάφορες χώρες του εξωτερικού.

- Στις FURNIDEC Business-FURNIMA προσκλήθηκαν, ως hosted buyers, επαγγελματίες του κλάδου των επίπλων από την Ουκρανία (2), το Ουζμπεκιστάν (2) και από διάφορες πόλεις της Ελλάδος (περίπου 80).

- Τις δύο τελευταίες εκθέσεις επισκέφθηκαν συνολικά 1.012 εμπορικοί επισκέπτες, 923 από την Ελλάδα και 89 από διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Με κριτήριο και τα στοιχεία επισκεψιμότητας, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, ΔΕΘ-HELEXPO, προσανατολίζεται η επόμενη διοργάνωση των ENERGY TECH και INFACOMA 2014 (13-16/02/2014) να λειτουργήσει μόνο για εμπορικούς επισκέπτες κατά τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή (13-14/02/14), ενώ το Σάββατο και την Κυριακή (15-16/02/14) να είναι ανοιχτή και στο κοινό. Ακόμη, στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2013, διοργανώνονται τα ειδικά αφιερώματα Energyland και Domisis.

kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...