Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αύξηση επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων της Geniki Bank

Tην αύξηση των επιτοκίων της σε συνέχεια της πρόσφατης αύξησης του παρεμβατικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) κατά 0,25%, ανακοίνωσε η Geniki Bank.
Συγκεκριμένα, από 13/4/2011 αυξήθηκαν κατά 0,25% τα επιτόκια των καταθετικών λογαριασμών Ευρωαπόδοση, Φοιτητικός Τρεχούμενος Λογαριασμός GENIKI Νέων, και Λογαριασμός Όψεως Συνδεδεμένος με ΕΚΤ, καθώς και του στεγαστικού δανείου GENIKI Σπίτι Ευρώ.
Επιπλέον από 27/05/2011 η GENIKI Bank αυξάνει τα επιτόκια χορηγήσεων που είναι συμβατικά συνδεδεμένα με το ΕΚΤ : επιτόκια καταναλωτικών δανείων, Προνομιακό επιτόκιο χορηγήσεων προς επιχειρήσεις (Π.Ε.Χ.) και το Βασικό επιτόκιο (Β.Ε.Χ) κατά 0,50% και Βασικό κυμαινόμενο επιτόκιο στεγαστικών δανείων κατά 0,25%
H Geniki Bank ανακοίνωσε επίσης την προσφορά ολοκληρωμένης σειράς λύσεων στην πελατεία της στο πλαίσιο της από 1 Απριλίου 2011 εφαρμογής του νέου φορολογικού νόμου που αφορά τις εγχρήματες συναλλαγές άνω των 3.000 ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η Geniki Bank.
Συγκεκριμένα, οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα να διενεργήσουν εμβάσματα και μεταφορές μεταξύ λογαριασμών ανεξαρτήτως ποσού μέσω Geniki e-Banking και G-Phone Banking, καθώς και να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική ή την χρεωστική τους κάρτα.
Επιπλέον η χρεωστική κάρτα Geniki Cash 365 Maestro παρέχει στους κατόχους της, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, απευθείας πρόσβαση στο λογαριασμό τους. Για μεγαλύτερη διευκόλυνσή τους, η Geniki Bank τους δίνει επίσης τη δυνατότητα να μεταβάλλουν το όριο συναλλαγών της χρεωστικής κάρτας τους κάθε φορά που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αγορά μεγαλύτερου ποσού από το όριο της κάρτας τους, καλώντας στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Με τον τρόπο αυτό, το όριο της χρεωστικής κάρτας αυξάνεται άμεσα, ανάλογα με το ποσό της αγοράς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...