Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Air Liquide: Επενδύει στις Φιλιππίνες

Air Liquide7Image via Wikipedia Η Air Liquide, αποτελώντας τον κορυφαίο προμηθευτή αερίων στον τομέα της Ηλεκτρονικής στις Φιλιππίνες, ανακοίνωσε επενδύσεις 22 εκατ. ευρώ για την κατασκευή και εκμετάλλευση μίας νέας μονάδας διαχωρισμού του αέρα στη Luzon.

Η νέα μονάδα διαχωρισμού του αέρα, η οποία προβλέπεται να τεθεί σε λειτουργία προς το τέλος του 2012, θα παράγει αέριο άζωτο και περισσότερους από 200 τόνους υγροποιημένων αερίων ανά ημέρα, κυρίως οξυγόνο και άζωτο. Τα προϊόντα αυτά θα ανταποκριθούν στην συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη των βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας στην περιοχή της Luzon, ενώ με την κατασκευή της μονάδας αυτής ενισχύεται περαιτέρω η διαθεσιμότητα και η αλυσίδα προμήθειας των προϊόντων της Air Liquide στη χώρα.

Ανάμεσα στους πελάτες που θα εξυπηρετεί η συγκεκριμένη μονάδα συγκαταλέγεται η Samsung Electro-Mechanics Philippines Corporation (SEMPHIL), η οποία μόλις υπέγραψε σχετικό μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την Air Liquide για την προμήθεια βιομηχανικών αερίων. Η SEMPHIL, θυγατρική της Samsung Electro-Mechanics Corporation (Ν. Κορέα), ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Air Liquide το 2000. Για την SEMPHIL, η οποία διαθέτει μία κατασκευαστική μονάδα μεγάλης κλίμακας στο νησί Luzon, τροφοδοτώντας με προϊόντα την παγκόσμια αγορά, η μονάδα της Air Liquide θα συνεισφέρει στην διατήρηση της ηγετικής θέσης της παγκοσμίως.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...