Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο Γκουρού του Day Trading στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται ο γκουρού του Day Trading, David Roz, ο οποίος με έδρα το Ισραήλ και την εταιρία του Simple Trade, διδάσκει πώς μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με αγοραπωλησίες μετοχών στο Αμερικάνικο χρηματιστήριο χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία που έχει αναπτύξει ο ίδιος μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του.

Το Day Trading είναι η πρακτική που ο επενδυτής αγοράζει και πουλάει μετοχές μέσα στην ίδια ημέρα σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια που διδάσκει ο David Roz σε ειδικά σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Simple Trade.

Η Simple Trade ξεκινά τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και στην Ελλάδα στις 29 Αυγούστου στα κεντρικά της γραφεία στον Ταύρο, δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό Καλλιθέας.

Ο David Roz θα βρίσκεται στα γραφεία της Simple Trade για να δείξει ζωντανάπώς παίρνει αποφάσεις και πώς κάνει επικερδείς κινήσεις αγοράς και πώλησης στο Αμερικάνικο χρηματιστήριο.

Το ενημερωτικό σεμινάριο ξεκινά στις 4.00 το απόγευμα με την προετοιμασία για το άνοιγμα του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης με συνεχή προσέλευση μέχρι τις 5.00 όπου θα ξεκινήσουν να γίνονται τα πρώτα trades σύμφωνα και με τις συνθήκες της αγοράς εκείνη την ημέρα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Πληροφορίες 210 48.11.260 Κα Ναταλία Ζούγκρα και www.simpletrade.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...