Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Όμιλος Τιτάν: Δεν φεύγουμε από την Ελλάδα

Διαψεύδει η Διοίκηση του Ομίλου Τιτάν δημοσιεύματα και αναφορές σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που την έφεραν να εξετάζει τη μεταφορά της έδρας της εταιρείας στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Τιτάν ανακοίνωσε ότι «η μεταφορά της έδρας του στο εξωτερικό δεν είναι στις προθέσεις του», θέτοντας έτσι τέλος σε αναφορές που πυροδότησαν δηλώσεις του διευθύνοντα σύμβουλου της εταιρείας κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου.

Σε συνέντευξή του στη Welt am Sonntag ο κ. Παπαλεξόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαστε μια εταιρεία με ιστορία 110 ετών εδώ στην Ελλάδα. Η παράδοση αυτή δημιουργεί και μεγάλη ευθύνη. Όμως κανείς δεν γνωρίζει εάν η κατάσταση μακροπρόθεσμα θα σταθεροποιηθεί ή εάν η κρίση έχει όντως περάσει. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε εναλλακτική. «Αυτό δεν γίνεται να συνεχιστεί, εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Δεν ξέρω εάν οι πολίτες στις άλλες χώρες αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολη έχει γίνει εδώ η κατάσταση».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...