Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

MIG: Καμία σημαντική επίδραση λόγω των εξελίξεων στην Κύπρο

Οι εξελίξεις στην Κύπρο δεν αναμένεται να έχουν σημαντική επίδραση στην λειτουργία και τα αποτελέσματα της Marfin Investment Group (MIG). Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του ομίλου κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με την Επιτροπή Κεφαλαιαγορά.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η MIG, διευκρινίζει τα εξής: «Η σημερινή έκθεση του ομίλου της Marfin Investment Group στην Κύπρο αποτυπώνεται κυρίως στην επένδυση στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας μέσω της «MIG Leisure Limited» και στην κλινική Ευαγγελισμός Πάφου μέσω της «Διαγνωστικόν και Θεραπευτικόν Κέντρον Αθηνών Υγεία ΑΕ», ο συνολικός κύκλος εργασιών των οποίων αποτελεί ποσοστό 1% περίπου του συνολικού κύκλου εργασιών του ομίλου. Επιπλέον, η θυγατρική του ομίλου «Vivartia Συμμετοχών ΑΕ» διατηρεί μειοψηφική συμμετοχή ποσοστού 10% στη γαλακτοκομική εταιρεία «Χαραλαμπίδης-Κρίστης ΛΤΔ» (πρώην «Vivartia Cyprus Ltd»). Τέλος, η συμμετοχή της Marfin Investment Group στη «Cyprus Popular Bank Public Co Ltd» έχει περιοριστεί σε ποσοστό 0,69% επί του συνόλου του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου και αποτιμάται σύμφωνα με την τρέχουσα χρηματιστηριακή της αξία”.

Παράλληλα, η Marfin Investment Group διευκρινίζει πως οι συνολικές καταθέσεις του ομίλου σε τραπεζικά ιδρύματα στην Κύπρο ανέρχονται συνολικά σε περίπου 5,2 εκατ. ευρώ, δηλαδή 2,4% των συνολικών καταθέσεων του ομίλου.

Κατόπιν των ανωτέρω, σημειώνεται στην ανακοίνωση «οι οποιεσδήποτε εξελίξεις στην Κύπρο δεν αναμένεται να έχουν σημαντική επίδραση στην λειτουργία και τα αποτελέσματα του ομίλου».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...