Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Μείωση 70% στα κέρδη του ΟΠΑΠ: 111,7 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου

Σε 111,7 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη της ΟΠΑΠ ΑΕ, στο εννεάμηνο του έτους, έναντι 371,7 εκ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2012, παρουσιάζοντας μείωση 70%. 


Οι πωλήσεις ανήλθαν σε 2,6 δισ. ευρώ έναντι 2,9 δισ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2012 (μείωση 10,3%). 


Οι πωλήσεις του γ' τριμήνου αυξήθηκαν κατά 0,7% στα 897,6 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας διαδοχική βελτίωση σε τριμηνιαία βάση.

H διοίκηση διατηρεί αμετάβλητο το στόχο για τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) στα 242 εκατ. ευρώ για το 2013.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του γ' τριμήνου 2013, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Kamil Ziegler, αναφέρει ότι «η σταθεροποίηση των εσόδων της ΟΠΑΠ το γ' τρίμηνο, παράλληλα με την ανάληψη των καθηκόντων μας, συνιστούν τη θετική επανεκκίνηση της εταιρείας».

Ακόμη εξέφρασε την αισιοδοξία του «πως μέσω της βελτίωσης της παραγωγικότητας και εκμεταλλευόμενοι τις νέες ευκαιρίες, η τάση αυτή θα ενισχυθεί περαιτέρω, δημιουργώντας υπεραξίες για τους μετόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...