Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Μη «ανανεώσιμη» έκρινε τη διοίκηση του ΚΑΠΕ ο Μανιάτης που δεν είχε... ακούσει για το Ενιαίο Μισθολόγιο

Τη μη ανανέωση της θητείας του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), αποφάσισε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.


Αιτία, όπως ανακοινώθηκε, το γεγονός ότι παρά τις επανειλημμένες συστάσεις τόσο από το ΥΠΕΚΑ όσο και από το Υπουργείο Οικονομικών για την τήρηση της δημοσιονομικής πολιτικής, «ο εν λόγω Φορέας ουδέποτε ανταποκρίθηκε στην απαραίτητη και υποχρεωτική προσαρμογή του μισθολογικού καθεστώτος των εργαζομένων».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μέσες μικτές αποδοχές στο ΚΑΠΕ διαμορφώνονται σε 2.387 ευρώ και κυμαίνονται από 1.818 ευρώ για τους υπαλλήλους ΔΕ, 1.955 για τους ΤΕ και 2.540 για τους ΠΕ (πάντα μικτές μηνιαίες αποδοχές).

Το ΚΑΠΕ περιλαμβάνεται στους φορείς της γενικής κυβέρνησης και απασχολεί 173 υπαλλήλους με καθεστώς συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και συμβάσεων έργου.

Η νέα σύνθεση του ΔΣ θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...