Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ALERT: Φυγαδεύτηκε ο Βενιζέλος από την Τράπεζα της Ελλάδος

Ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, όπου δεκάδες ιδιώτες-μικροομολογιούχοι έχουν προχωρήσει σε περικύκλωση του κτιρίου, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα των ομολόγων τους.

Από την οργή των συγκεντρωμένων δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου δέχθηκε επίθεση όταν πλησίασε με το αυτοκίνητό του.

Οι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν την είσοδο του κ. Βενιζέλου στο κτίριο, καθώς, όταν προσήλθε στην είσοδο επί της οδού Ομήρου, περικύκλωσαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, απώθησαν με ήρεμο τρόπο τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.

Στις 18:00 ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του διοικητή του ιδρύματος Γ. Προβόπουλου με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος. Τώρα γίνεται προσπάθεια να απεγκλωβιστεί και ο κ.Σαχινίδης.

Ωστόσο, η συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Προβόπουλο αναβλήθηκε.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...